GdS: Iso kala vapautumassa siirtomarkkinoille? Napolin tähtipelaaja ja pomo eivät keskustele toisilleen

© Kuva: Getty Images

Lorenzo Insignen jatkosopimusneuvottelut polkevat lähestulkoon paikoillaan Napolissa, kertoo Gazzetta dello Sport. Hänen nykyinen sopimuksensa pitää hänet Stadio Maradonalla enää kuluvan kauden loppuun, minkä jälkeen se menee heinäkuun alussa vanhaksi.

Insignen leiri ei ole puhunut Napolin puheenjohtaja Aurelio De Laurentiisille sitten kauden alun.

Pääsylipputulojen väheneminen ja muut koronaviruspandemian aiheuttamat talousvaikeudet ovat tehneet tepposia Napolin kassatilanteelle. Tästä syystä Insignen pöydällä on sopimustarjous, jonka mukaan hänen tulisi alentaa nykyistä viiden miljoonan euron vuosipalkkaansa.

Partenopein 30-vuotias tähtilaituri ei kanna huolta seuransa taloudesta. Hän on kuulemma pyytänyt, että hänen tienestejään korotettaisiin kuuteen miljoonaan euroon vuodessa.

Osapuolten välillä on niin suuria näkemyseroja, että Napoli on tiettävästi valmis myymään Insignen jo kesän siirtoikkunassa, jos vähintään 25 miljoonan euron suuruinen tarjous ilmaantuu Campaniaan.

Gazzettan mukaan Internazionale on erittäin kiinnostunut headhuntaamaan Insignen riveihinsä. Interin resurssit eivät tosin riitä neuvottelujen avaamiseen vielä tänä vuonna. Hallitseva Italian-mestari toivoo, ettei Insigneä saada myydyksi vielä tällä viikolla.

Italia juhli kesällä Euroopan-mestaruutta eikä vähiten Insignen ansiosta. UEFA:n omien tilastojen mukaan hän antoi turnauksessa toiseksi eniten avainsyöttöjä ja kuljetti enemmän palloja vastustajan rangaistusalueelle kuin kukaan muu. Siinä hän onnistui 16 kertaa.

Viime viikonloppuna Veneziaa vastaan Insigne ampui yhden pilkun yli ja ohi mutta hyödynsi toisen.