Lionel Messi ei ole vielä tänään perjantaina Paris Saint-Germainin kokoonpanossa, kun joukkue vierailee Ranskan Ligue 1:ssä Stade Brestin luona.

Barcelonan jättänyt Messi, 34, esiteltiin PSG:n uutena pelaajana viime viikolla. Hänen valmistautumisensa alkaneeseen kauteen alkoi myöhemmin kuin monilla muilla, sillä hän eteni Argentiinan kanssa voittoon asti Copa Américassa. Kultajuhlia seurasivat vielä ansaittu loma ja neuvottelut Barcelonan kanssa.

PSG on nimennyt Brestiä vastaan pelattavaan otteluun 23 pelaajan ryhmän. Messi ei ole ainoa iso nimi, joka listalta puuttuu, sillä myös Neymarin, Pablo Sarabian ja Leandro Paredesin kerrotaan yhä harjoittelevan kohti täyttä pelikuntoa. Myöskään topparihankinta Sergio Ramos ei ole vielä loukkaantumisensa jäljiltä pelikunnossa. Hänen odotetaan debytoivan PSG:ssä syyskuun maajoukkuetauon jälkeen.

Stade Brestiä vastaan Messin debyytti olisi tuonut suomalaisesta vinkkelistä mukavasti lisäjännitystä peliin, sillä Brestiä edustaa hiljattain seuraan siirtynyt Huuhkajien laitapuolustaja Jere Uronen. Kesän EM-kisoissa pelannut Uronen, 27, on ehtinyt esiintyä uuden seuransa kanssa kahdessa virallisessa ottelussa.

Messin, Neymarin ja Ramosin puuttuminen ei kuitenkaan juuri helpota Urosen ja kumppaneiden urakkaa. PSG saa poissaoloista huolimatta miehitettyä viheriölle Ranskan liigan valovoimaisimman kentällisen. Illan kokoonpanosta löytyvät muun muassa Kylian Mbappé, Marco Verratti ja Ángel Di María sekä monia muita tähtiä.

Stade Brestin ja PSG:n ottelu alkaa Suomen aikaa kello 22.00.