Näin Bayern Münchenin päävalmentaja kommentoi Lewandowski-huhuja

Sky Sports uutisoi hiljattain siitä, miten Bayern Müncheniä edustava Robert Lewandowski haluaisi kokea jotain uutta urallaan ja siten poistua saksalaisseurasta.

Lue lisää täältä.

Bayernin päävalmentajalta Julian Nagelsmannilta kysyttiin lehdistötilaisuudessa mielipidettä tuoreisiin huhuihin. Bayerniin kesällä saapunut Nagelsmann ei ole lainkaan huolestunut niistä ja pitää niitä normaaleina.

– Totta puhuen nämä huhut eivät haittaa minua ollenkaan. Se kuuluu jalkapalloon. Jos en olisi Bayernin päävalmentaja ja valmentaisin jotain toista suurseuraa, kyselisin aina Lewandowskin tilanteesta. Se johtuu siitä, että hän tekee niin paljon maaleja ja kyseessä on maailman vaarallisin hyökkääjä. Nämä huhut ovat täysin normaaleja. Tärkeintä on se, miten itse pelaaja reagoi.

Nagelsmannin mukaan puolalaiskärki on hyvin onnellinen Bayernissa.

– Lewandowski puhuu paljon minun ja pelaajien kanssa harjoituksissa. Hän ei ole sellainen pelaaja, joka ajautuu omiin oloihinsa ja odottaa siirtoa. Lewandowski on onnellinen ja hyvässä iskussa, kuten hän osoitti Dortmund-ottelussa. Pelaaja, joka haluaisi lähteä, ei käyttäytyisi sillä tavalla.

32-vuotias Lewandowski on edustanut Bayernia seitsemän vuoden ajan ja tehnyt seurassa peräti 297 maalia.