Lähde: Robert Lewandowski kaipaa uusia haasteita – pelotteleeko Bayernin hintapyyntö ostajat markkinoilta?

© Kuva: Getty Images

Sky Sports kertoo kotisivuillaan, että lauantaina 33 vuotta täyttävä maailman tämän hetken tehokkain maalitykki Robert Lewandowski kaipaisi uralleen vielä uuden haasteen. Puolalaishyökkääjä viihtyy sinällään hyvin Bayern Münchenissä, mutta haluaisi vielä kokea jotain uutta ennen kuin täytttää 35.

Lewandowskin toiveen tiellä voi kuitenkin olla se, että Bayern Münchenin kerrotaan haluavan hänestä vähintään 117 miljoonan euron siirtokorvauksen. Se on 33-vuotiaasta pelaajasta todella suuri summa, ja saattaa pelotella halukkaat ostajat pois markkinoilta.

Lewandowskin sopimus Bayernin kanssa ulottuu kesään 2023, joten tuolloin hänet voisi värvätä siirtokorvauksetta. Toistaiseksi Bayern ei ole hyökkääjälle jatkosopimusta tarjonnut. Joka tapauksessa suurseurat saattavat jo hieman empiä kahden vuoden päästä lähes 35-vuotiaan kärjen hankintaa.

Lewandowskin kerrotaan olevan turhautunut Bayernin myyntihaluttomuuteen. Hänen ei uskota kuitenkaan lakkoilevan tai vahingoittavan muuten hyvää suhdettaan seuraan.

Lewandowski voitti viime vuonna FIFA:n The Best -palkinnon vuoden parhaana miespelaajana. Hän oli myös erittäin selvällä erolla viime kauden paras maalintekijä Euroopan huippusarjoissa, voitti Euroopan kultaisen kengän ja on vahva ehdokas myös seuraavan Ballon d’Orin voittajaksi.

Maaleja syntyi viime kauden aikana seura- ja maajoukkueelle yhteensä 56. Hidastumisen merkkejä Lewandowski ei ole näyttänyt vieläkään, sillä Bayernin tämän kauden kahdessa ensimmäisellä pelissä Lewandowski on maalannut kolme kertaa.

Lewandowskin uran ainoat pääsarjat ovat Puolan Ekstraklasa ja Saksan Bundesliiga. Bayern Müncheniin hän siirtyi kesällä 2014 neljän Borussia Dortmund -kauden jälkeen, ja nyt on alkanut kahdeksas kausi Bayernissa.


Leicester – Tottenham | Jääkö Tottenham telineisiin? ⭐️⭐️½