Paris Saint-Germain yrittää tehdä uskomattoman viime hetken kaappauksen ja korvata Kylian Mbappén norjalaistähti Erling Braut Hålandilla, uutisoi englantilaislehti The Telegraph.

Lähteen saamien tietojen mukaan PSG on kysellyt Hålandin agentti Mino Raiolalta siitä, voisiko hyökkääjän saada ostettua Borussia Dortmundilta, vaikka siirtoikkunaa on jäljellä enää muutama kokonainen päivä.

Dortmund on ollut koko kesän ollut järkkymätön siinä, ettei se aio myydä Hålandia. Se ei kuitenkaan välttämättä estä PSG:tä yrittämästä onneaan jättimäisellä tarjouksella.

[readmore from=Siirtouutiset]

Real Madrid on tiettävästi tehnyt yli 170 miljoonan euron arvoisen tarjouksen Mbappésta, ja PSG:n tavoitteena on saada Dortmund muuttamaan kantaansa Hålandin suhteen rahalla, jonka se tienaa 22-vuotiaan ranskalaistähden myynnillä.

Maalitykkinsä kauppaaminen näin myöhään siirtoikkunassa, jopa jättimäistä siirtokorvausta vastaan, jättäisi Dortmundin kuitenkin vaikeaan asemaan. 21-vuotias Håland on tehnyt kaksi maalia ja antanut kolme maalisyöttöä kauden kahteen ensimmäiseen sarjapeliin.

Evertonin hyökkääjä Richarlison on toinen vaihtoehto, jota PSG on tarkkaillut. Toffeesin manageri Rafa Benítez on kuitenkin vakuuttanut, ettei hän aio myydä Brasilian maajoukkuelaituria tänä kesänä.