Pikkuhuuhkajien syyskuun EM-karsintaryhmäänkin valittu Oliver Antman teki maanantai-iltana kauden toisen maalinsa Tanskan Superliigassa, kun FC Nordsjaelland kukisti Vejlen maalein 3-1. 20-vuotias suomalainen tuli kentälle 74. peliminuutilla ja sijoitti lisäajan alkajaisiksi rangaistusalueen rajalta ampumallaan laukauksella takaylänurkkaan ottelun viimeiseksi jääneen maaliin.

Antmanin maali oli nuorelle miehelle kauden toinen. Hän on pelannut neljässä Superliigan ottelussa yhteensä 79 minuuttia, joten verkko on heilunut alkukauden aikana keskimäärin noin 40 minuutin välein. Kaikkiaan Antman on pelannut Superliigassa nyt 33 ottelua, joissa hän on viimeistellyt neljä maalia.

Kentällä nähtiin samaan aikaan kaksikin nuorta suomalaista, sillä 18-vuotias Leo Walta tuli kentälle Nordsjaellandin ensimmäisenä vaihtona 65. peliminuutilla. Niin ikään Pikkuhuuhkajiin valittu Walta debytoi Superliigassa tällä kaudella. Hän on pelannut viidessä ottelussa 193 minuuttia ja syöttänyt yhden maalin.

Ottelun maalintekijät olivat kauttaaltaan hyvin nuoria. Nordsjaellandin kaksi ensimmäistä osumaa teki 17-vuotias norjalaislupaus Andreas Schjelderup, joka on nuoresta iästään huolimatta tehnyt Superliigassa jo kuusi maalia (kolme tällä kaudella) ja syöttänyt neljä osumaa. Vejlen maalintekijä oli 18-vuotias tanskalainen Wahid Faghir, jolle maali oli Superliiga-uran kahdeksas. Kaikkiaan Nordsjaellandilta pelasi ottelussa kymmenen 2000-luvulla syntynyttä pelaajaa.

Nordisk Football

@NordiskFootball
Les 3 buteurs de la victoire 3-1 de Nordsjaelland ce soir face à Vejle sont tous nés au XXIe siècle et de nationalités différentes :
Andreas Schjelderup 🇳🇴 (2004 - 17 ans)
Wahid Faghir 🇩🇰 (2003 - 18 ans)
Oliver Antman 🇫🇮 (2001 - 20 ans)
La Superliga 🇩🇰, vraie ligue des talents ?