Onni Valakari oli loistavassa iskussa lauantaina, kun hyökkäävän keskikenttäpelaajan seurajoukkue Pafos voitti APOEL:n Kyproksen pääsarjan avauskierroksella 4-0.

22-vuotias Valakari iski kaksi täysosumaa APOEL:n verkkoon. Ensimmäinen maali syntyi avausjakson lopussa rangaistuspotkusta ja toisella jaksolla Valakari viimeisteli joukkueensa neljännen maalin.

Huuhkajien EM-kisajoukkueessa mukana ollut Valakari on ollut viime aikoina siirtohuhujen kohteena. Italialaisen Calciomercaton mukaan AC Milan ja RB Salzburg ovat Valakarin kintereillä. Lähteen mukaan Pafos on arvioinut Valakarin noin neljän miljoonan euron arvoiseksi.

Valakari on tehnyt Kyproksella loistavaa jälkeä. Suomalainen siirtyi seuraan norjalaisesta Tromsøsta vuosi sitten ja on tehnyt Pafosin paidassa 44 ottelussa komeat 20 maalia.

Niin ikään Kyproksen pääsarjassa pelaavan Paulus Arajuuren Anorthosis Famagustan sarjakauden avausottelu peruttiin. Arajuuri pelasi torstaina täydet minuutit Konferenssiliigan playoff-kierroksen avausosassa Hapoel Be’er Shevaa vastaan. Kamppailu päättyi maalittomaan tasapeliin.