Virallista! Lionel Messin ura Barcelonassa on ohi

© Kuva: Getty Images

Lionel Messin sopimus Barcelonan kanssa umpeutui kesäkuun lopussa, eikä sitä katalonialaisseuran tuoreen tiedotteen mukaan jatketa.

– Vaikka Barçalla ja Leo Messillä oli yhteisymmärrys ja molemminpuolinen vakaa tarkoitus allekirjoittaa uusi sopimus tänään, ei es taloudellisten ja rakenteellisten esteiden vuoksi ole mahdollista, luki Barcelonan tiedotteessa.

Messi, 34, siirtyi Barcelonaan vuonna 2000. Kahden viime vuosikymmenen aikana argentiinalaisesta on kehkeytynyt yksi kaikkien aikojen parhaista jalkapalloilijoista.

Messi pelasi Barcelonan paidassa 778 ottelua, joissa syntyi 672 maalia 305 maaliin johtanutta syöttöä. 21 vuoden aikana hän juhli esimerkiksi neljää Mestarien liigan voittoa ja kymmentä Espanjan mestaruutta.

Messiä on jo pitkään yhdistetty joko Paris Saint-Germainiin tai Manchester Cityyn, jossa hän palaisi entisen Barcelona-valmentajansa Pep Guardiolan alaisuuteen.

Yhdysvaltojen huippusarja MLS, jonka kokemista Messi on aiemmin harkinnut, on tiettävästi yksi todennäköinen vaihtoehto hänen seuraavaksi osoitteekseen.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004