Mestarien liigan ottelu Malmö FF – Juventus oli puoliajalla kotijoukkueen kannalta synkissä lukemissa 0-3.

Serie A -jättiläiset hallitsivat ensimmäistä puolikasta, mutta tilanne pysyi ruotsalaisittain katsoen vielä jossain määrin hallinnassa pitkään. Alex Sandron 23. minuutilla tekemä ottelun avausmaali sai kuitenkin jatkoa ensin Paulo Dybalan rangaistuspotkusta 45. minuutilla. Sen jälkeen kylmää vettä skånelaisten niskaan ehti ennen taukovihellystä kaataa vielä Álvaro Morata.

Espanjalaishyökkääjällä on omat ongelmansa tontillaan, mutta Mestarien liigaa Juventuksessa pelatessaan hän tuntuu löytävän jyvän. 14 maalia 29 ottelussa on jo jonkinmoinen näyttö.