Cristiano Ronaldon vaikutus alkaa jo näkyä – tulikuuma Paul Pogba jatkaa sittenkin Man Unitedissa?

Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Paul Pogba on ollut tulikuumassa vireessä alkukauden aikana.

28-vuotias ranskalaistaituri on antanut alkukauden neljässä ottelussa käsittämättömät seitsemän maalisyöttöä, jolla hän johtaa ylivoimaisesti Valioliigan syöttöpörssiä.

Pogba on vihdoin alkanut lunastaa niitä odotuksia joita häneen kohdistettiin, kun hän palasi Old Traffordille kesällä 2016. United-kannattajien harmiksi huippuvireen löytymiseen meni viisi vuotta. Sekään tosiasia ei riemua nostata, että hänen sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Pogba ei ole suostunut allekirjoittamaan Unitedin kanssa uutta sopimusta, ja hän on aiemmin avoimesti puhunut unelmastaan pelata Real Madridissa. Moni odottaakin ranskalaistähden siirtyvän Los Blancosiin ensi kesänä ilmaiseksi.

The Athleticin mukaan Pogban pää on kuitenkin kääntymässä, ja hänen jääminen Manchester Unitediin on hyvin mahdollista. Pogban edustajien ja Man Unitedin välisten jatkosopimusneuvotteluiden on määrä jatkua toden teolla lähitulevaisuudessa.

Suurimpana syynä Pogban pään kääntymiseen pidetään Man Unitedin huimaa kesää, jonka aikana se hankki Jadon Sanchon, Raphaël Varanen sekä Cristiano Ronaldon.

Unitedin osakkeet nousi kolmen maailmanluokan pelaajan saapumisen myötä merkittävästi. Pogba tiedostaa, että hänen ympärillään on nyt joukkue, joka voi voittaa kaiken mahdollisen, eikä siirto enää olekaan niin houkutteleva vaihtoehto, kuin mitä se oli ennen kesää, ja etenkin ennen Ronaldon paluuta seuraan.

Man United johtaa Valioliigaa neljän ottelukierroksen jälkeen. Joukkueen taival Mestarien liigassa alkaa huomenna tiistaina Young Boysin vieraana.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004