Suomen maajoukkuetoppari Daniel O’Shaughnessy ei malta odottaa uusia haasteita Saksan Kakkosbundesliigassa. 26-vuotias HJK-puolustaja liittyy sarjakauden päätyttyä Karlsruherin paitaan.

O’Shaughnessy on edustanut HJK:ta vuodesta 2018 lähtien palattuaan junioriseuraansa Englannista Cheltenham Townista. Klubin kapteeni sitoutui auttamaan Klubia kauden loppuun ja Konferenssiliigan lohkovaiheessa.

– Keskityn nyt HJK:hon, mutta tosi hyvin fiiliksin menen sinne sitten joulukuussa. Innolla odotan, että pääsen kokemaan mitä Saksan Kakkosbundesliigaa pystyy tarjoamaan, O’Shaughnessy kommentoi siirtoaan SuomiFutis-sivustolle Huuhkajien lehdistötilaisuudessa.

– Se on taas uusi haaste, mutta luotan kyllä omiin kykyihin siellä. Aion pärjätä siellä ja osoittaa tasoni.

O’Shaughnessyn sopimus Karlsruherin kanssa ulottuu vuoteen 2023 saakka. Seura on tällä hetkellä Kakkosbundesliigassa kuudentena.