Huuhkajien maalitykki kommentoi yllättävää seurasiirtoaan: ”Uusi haaste ja uusi ympäristö”

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajat-hyökkääjä Joel Pohjanpalolla oli vauhdikas viikonloppu.

Lauantaina Jolle oli pelipäällä ja ratkaisi upealla puskuosumallaan Suomelle voiton MM-karsintaottelussa Kazakstania vastaan. Sunnuntaina hänen lainasiirto Turkin Superliigassa pelaavaan Caykur Rizesporiin varmistui, ja samalla hän solmi Bayer Leverkusenin kanssa vuoden jatkosopimuksen.

– Olen totta kai erittäin innoissani. Tulee uusi haaste ja uusi ympäristö. Varmasti monelle oli ehkä hieman yllätys, mihin lähden, Pohjanpalo kommentoi seurasiirtoaan Huuhkajien tiedotustilaisuudessa maanantaina.

Huuhkajat on tehnyt kahdeksassa edellisessä maaottelussa yhteensä neljä maalia. Pohjanpalo on tehnyt näistä jokaisen. Maalitykiltä kaivataan onnistumisia myös tiistaina, kun Huuhkajat kohtaa MM-karsintaottelussa hallitsevan maailmanmestarin Ranskan.

– Keskityn omaan tekemiseeni ja omiin vahvuuksiini. En katso millaisia toppareita heillä siellä on. Luotan siihen, että heidän täytyy, millainen hyökkääjä heillä on vastassa, Pohjanpalo sanoi itseluottamusta uhkuen.

Ranskan ja Suomen välinen MM-karsintaottelu pelataan tiistai-iltana kello 21:45 alkaen. Ottelu näkyy suorana lähetyksenä ilmaiskanava Neloselta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.