Paris Saint-Germainin päävalmentaja Mauricio Pochettino joutui vastailemaan kysymyksiin päätöksestään, kun hän otti Lionel Messin sunnuntaina vaihtoon sarjapelissä Lyonia vastaan.

Messi, 34, otettiin vaihtoon 76 minuutin jälkeen, eikä hän vaikuttanut alkuunkaan tyytyväiseltä valmentajan ratkaisuun. Argentiinalaistähti käveli silmin nähden tyytymättömänä kentältä pois, eikä häntä huvittanut paiskata kättä maanmiehensä Pochettinon kanssa.

– Kaikki tietävät, että meillä on mahtavia pelaajia joukkueessamme, kommentoi Pochettino Goalin mukaan.

– Meillä on paljon hyviä pelaajia 35 pelaajan ryhmässämme. Meidän on tehtävä päätöksiä. 11 pääsee avaukseen, ja meidän on tehtävä päätöksiä myös pelin aikana.

– Joskus nämä valinnat kannattavat ja joskus eivät. Mutta siksi me seisomme penkin edessä miettimässä, mitä pitäisi tehdä. Ja ne päätökset on tehtävä, kannattivat ne tai eivät ja huolimatta siitä, pitävätkö kaikki niistä.

Kuusi kertaa maailman parhaaksi pelaajaksi valittu Messi on aloittanut uransa PSG:ssä vaisusti siirryttyään seuraan kesällä Barcelonasta. Hän on pelannut kolmessa ottelussa, mutta niistä ainoaksi tilastomerkinnäksi on jäänyt keltainen kortti Mestarien liigassa Club Bruggea vastaan.

LUE MYÖS:

CBS Sports Golazo ⚽️

@CBSSportsGolazo
Lionel Messi has been subbed off 👀