Lionel Messi teki ensimmäisen maalinsa PSG:lle – pariisilaiset voittivat jättiläisten taiston Mestarien liigassa

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germain voitti tiistaina Manchester Cityn 2-0 Mestarien liigan lohkovaiheessa.

PSG siirtyi johtoon vajaan kymmenen minuutin kohdalla. Kylian Mbappé haki syötöllään Neymaria pilkun tietämiltä, mutta brassitähden laukaus epäonnistui. Pallo tuli kuitenkin hänen takanaan olleelle Idrissa Gueyelle, joka täräytti sen voimalla ylänurkkaan.

Cityllä oli avausjaksolla tuhannen taalan paikka tulla tasoihin, kun pallo kävi kaksi kertaa ylärimassa muutaman sekunnin sisään. Ensin Raheem Sterling puski lähietäisyydeltä maalikehikkoon ja heti perään Bernardo Silva laukoi vielä lähempää rimaan.

Toisella jaksolla nähtiin odotettu hetki, kun kuudesti maailman parhaaksi pelaajaksi valittu Lionel Messi teki ensimmäisen maalinsa Paris Saint-Germainin pelaajana. Barcelonasta kesällä siirtynyt Messi sai pallon keskiviivan tuntumassa ja lähti kuljettamaan kohti Cityn maalia. Lopuksi argentiinalaistähti käytti pelivälineen Mbappélla ennen kuin laukoi sen voimalla sisään.

PSG:llä on kahden ottelun jälkeen kasassa neljä pistettä, kuten myös Club Bruggella, joka voitti tiistaina omassa ottelussaan RB Leipzigin 2-1. Manchester Cityllä on kasassa kolme pistettä ja Leipzigilla nolla.

Mestarien liiga tiistaina 28.9.

Ajax – Beşiktaş 2-0

Šah’tar Donetsk – Internazionale 0-0

AC Milan – Atlético Madrid 1-2

Borussia Dortmund – Sporting CP 1-0

Porto – Liverpool 1-5

PSG – Manchester City 2-0

RB Leipzig – Club Brugge 1-2

Real Madrid – Sheriff Tiraspol 1-2