Miesten Ykkösen joukkueelta hieno kampanja tärkeän asian hyväksi

© Kuva: Juha Tamminen

Miesten Ykkösessä Kokkolan Pallo-Veikoilla kulkee tällä hetkellä hienosti. Alkukaudesta sarjan pohjalle jumittunut KPV on hävinnyt viimeisestä yhdeksästä ottelustaan vain yhden. Kokkolalaiset ovat nousseet sarjataulukossa jo kuudenneksi eli kiinni ylemmän loppusarjan paikkaan.

Tulokset eivät ole ainoa hieno asia KPV:n leirissä tällä hetkellä. Seura järjesti hyväntekeväisyystapahtuman edellisen EIF-kotiottelunsa yhteyteen. Kampanja kantaa nimeä #HyväVeikkoEiKiusaa. Sen agendana on taistelu koulukiusaamista vastaan.

Kokkolan seudun yritykset lähtivät myös mukaan kampanjaan osallistumalla keräykseen ja mahdollistamalla kokkolalaisten koululaisten pääsyn Ykkösen otteluun.

Kotijoukkue ohjasi keräykseen osan EIF-pelin lipputuloista. KPV myös myi arpoja ja paitoja hyväntekeväisyyskohteensa hyväksi.

Itse peli päättyi kotijoukkueen 2-1-voittoon.

Tapahtuman virallisina kummeina toimivat KPV:n kapteeni Sebastian Mannström, Kokkolasta lähtöisin oleva ja nykyisin Turun Interissä pelaava Petteri Forsell sekä Tanskassa Aarhus GF:ssä pelaava Linda Nyman.

Lisäksi kampanjan neljäntenä kummina toimi koulupoliisi Juha Puurula. Hän myös vieraili useissa Kokkolan kouluissa KPV:n pelaajien kanssa tämän vuoden aikana.

Kaikkinensa #HyväVeikkoEiKiusaa tuotti 1255 euroa. Summa lahjoitetaan Kokkolan alakouluille. Käyttötarkoituksen oppilaat ovat saaneet itse suunnitella.

Hienoa Kokkola ja KPV!

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.