© Kuva: Getty Images

PSG – Manchester City: Syksyn odotetuin ottelu

Mestarien liiga
PSG – Manchester City
Tiistai 28.09. klo 22:00

Tiistaina pelattava Paris SG:n ja Manchester Cityn välinen matsi taitaa olla syksyn tähän asti odotetuin ottelu. Molemmat joukkueet ovat luokaltaan hermotautisen kovia, ja odotusarvo korkealuokkaiselle ottelulle on tapissa – vaikkakin PSG etsii vielä parasta virettään. Fanit odottavat kieli pitkällään Lionel Messin avausosumaa PSG:n paidassa. City nollasi viikonloppuna Chelsean, ja tunnelma tähän matsiin tultaessa on varmasti hyvä.

UCL-avauspelissa Club Brüggea vastaan PSG oli vähemmän kuin osiensa summa. Huippumiesten päät kalahtelivat yhteen kuvainnollisessa mielessä, eikä tiloja pystytty hyödyntämään optimaalisesti. Mauricio Pocchettinolla onkin kova tehtävä ottaa nimimiehistään kaikki ilo irti, tai tuloksena voi olla satsauksiin nähden kammottava mahalasku. Angel Di Maria on pelikiellossa ja Sergio Ramos loukkaantuneena – Messi sekä Marco Verratti palannevat lauteille.

City oli Chelseaa vastaan erittäin hyvässä latingissa, ja Pep Guardiolan suojatit prässäsivät vastustajansa paikoitellen tärviölle. Kausi sujuu tähän asti nousujohteisesti. UCL:n avauskierroksella RB Leipzig iloteltiin nurin lukemin 6-3. Guardiolalle kauden päätavoite on varmasti Mestarien liigan pokaali – viime keväänä päästiin jo kutkuttavan lähelle. Illan vierailla ainoa varma poissaolija on Ilkay Gündogan.

Lyö vetoa ottelusta:

City on esiintynyt joukkueista vakuuttavammin, mutta PSG:n potentiaali on lähes ääretön. Ottelu on lähtökohdiltaan tasainen, ja altavastaajaksi mallattu kotijoukkue kelpaa vetoihin: PSG voittaa ottelun kertoimella 3,05.