Bayern Münchenin päävalmentajalla todettiin koronatartunta pelireissulla – palaa kotiin ambulanssilentokoneella

© Kuva: Getty Images

Julian Nagelsmannilla on todettu koronavirustartunta. Bayern München tiedotti päävalmentajansa koronatartunnasta torstaina.

Nagelsmann matkusti Bayernin kanssa Lissaboniin Benficaa vastaan pelattua Mestarien liigan ottelua varten, mutta valmentaja kärsi flunssaoireista keskiviikkona, eikä häntä siten nähty paikan päällä ottelussa.

Bayern ilmoitti Twitterissä Nagelsmannin saaneen koronatartunnan rokotuksista huolimatta ja palaa Müncheniin ambulanssilentokoneella. Nagelsmann asettuu Müncheniin palatessaan välittömästi karanteeniin.

34-vuotias Nagelsmann siirtyi RB Leipzigistä Bayern Münchenin peräsimeen kesällä.

Bayern johtaa Bundesliigaa yhden pisteen erolla Borussia Dortmundiin. Mestarien liigan alkulohko on ollut tähän mennessä todellista Bayernin näytöstä, sillä joukkue on voittanut kaikki kolme lohko-otteluaan yhteismaalein 12-0. Keskiviikkona Bayern voitti Benfican Lissabonissa 4-0.