Erling Braut Håland Chelseaan? – ”Olemme puhuneet hänestä useita kertoja”

© Kuva: Getty Images

Dortmundin hyökkääjän Erling Braut Hålandin tulevaisuudesta spekuloiminen on otsikoissa harva se viikko. Norjalaistähteä ollaan viemässä milloin minnekin, ja yksi esille nousseista vaihtoehdoista on ollut Chelsea.

Lontoolaisseura hankki viime kesänä hyökkäykseensä Romelu Lukakun, mutta päävalmentaja Thomas Tuchelin mukaan se ei ole este sille, että myös Håland pukisi mahdollisesti tulevaisuudessa päälleen sinisen paidan.

– Olemme puhuneet hänestä useita kertoja täällä Chelseassa. Se tuntui [viitaten kesän siirtoikkunaan] epärealistiselta. Hankkisimmeko hänet Lukakun kaveriksi? Minulla ei ole ongelmaa puhua siitä. Katsotaan, mitä seuraavien viikkojen aikana tapahtuu, Tuchel totesi mystisesti BILD:n haastattelussa.

Hålandin, 21, maalitahti saksalaisseuran paidassa on ollut hurjaa. Norjalaishyökkääjä on pelannut Dortmundin paidassa yhteensä 69 ottelua ja iskenyt niissä peräti 70 osumaa.