”Haava ei parane, vaikka voittaisimme Napolin 6-1” – José Mourinho häpeissään murskatappiosta

© Kuva: Getty Images

AS Roma koki melkoisen selkäsaunan torstaina hävittyään Konferenssiliigan lohkovaiheessa norjalaiselle FK Bodø/Glimtille 1-6.

AS Roman päävalmentaja José Mourinho haukkui pelaajansa maanrakoon torstaisen murskatappion jälkeen, eikä suoranaisesti pahoitellut sanojaan lauantaisessa lehdistötilaisuudessa ennen Napoli-ottelua.

AS Roma ja Napoli iskevät yhteen sunnuntaina Serie A:ssa.

– He, jotka sanovat, etten ole tyytyväinen, valehtelevat. Haluan laadukkaamman pelaajamateriaalin, mutta en ole idiootti. Kunnioitan omistajia ja urheilutoimenjohtajaa.

– Olen ainoa syyllinen siihen, koska peluutin sellaista joukkuetta, jolla oli suuri riski hävitä se ottelu, mutta en odottanut tällaista katastrofia. Peluutin tuollaista joukkuetta, koska pelkäsin loukkaantumisia ja ottelu pelattiin tekonurmella huonossa säässä. Ajattelin myös Napoli-ottelua. Kannan vastuun, Mourinho myönsi.

Mourinhon mukaan on pitkälti samantekevää, voittaako AS Roma Napolin murskaluvuin, sillä se ei poistaisi torstaisen tappion aiheuttamaa häpeää.

– Haava ei parantuisi, vaikka voittaisimme Napolin 6-1. Seuraavassa Bodø-ottelussa peluutan ykkösmiehistöä ja on sääli, jos joku loukkaantuu.

Napoli on voittanut kaikki kahdeksan sarjaotteluaan ja sarjakärki saapuu Olimpicolle suosikkina. Ottelu käynnistyy klo 19.00.