KuPS otti lauantaina askeleen lähemmäksi Veikkausliigan mestaruutta, kun se haki Turusta täyden pistepotin kukistamalla FC Interin maalein 3-2.

KuPS johti vaiherikasta ottelua toisella puoliajalla jo 2-0, kun joukkueen topparit, Diogo Tomas ja Paulo Ricardo, tekivät maalin mieheen. Inter ei tilanteesta kuitenkaan lannistunut.

Veikkausliigan maalikuninkuuteen matkalla oleva Benjamin Källman onnistui sekä 66. että 77. peliminuutilla maalinteossa ja toi turkulaiset ottelussa tasoihin.

Ottelun ratkaisijaksi nousi Huuhkajistakin tuttu Urho Nissilä, jonka upea laukaus kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä siivitti kuopiolaiset 3-2-voittoon. Nissilä oli KuPS:n suuri sankari, sillä voittomaalin lisäksi hän antoi maalisyötöt sekä Tomasin että Ricardon osumiin.

Nissilän maalin näet alla olevasta videosta. Artikkeli jatkuu.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
Draama ei ole Turussa ohi! ⁣

Urho Nissilä siirtää @KuPS1923 uudestaan johtoon ja kiinni kolmeen pisteeseen. ⁣

#Veikkausliiga #INTKuPS

HJK voitti aiemmin lauantaina omassa vierasottelussaan Ilveksen niin ikään 3-2-lukemin, joten KuPS:n sarjajohto säilyi kolmessa pisteessä. Veikkausliigaa on pelaamatta vielä kolme ottelukierrosta. Mestari ratkeaa viimeistään 31. lokakuuta, jolloin pelataan päätöskierros. Mestaruudesta taistelevat KuPS ja HJK kohtaavat tuolloin Kuopiossa.