Kolme kuukautta siirrosta – Sergio Ramos edelleen loukkaantuneena: ”En voi sanoa tarkkaa aikataulua..”

© Kuva: Getty Images

Sergio Ramos siirtyi noin kolme kuukautta sitten vapaana agenttina PSG:hen riveihin.

35-vuotias Ramos ei ole kuitenkaan edelleenkään debytoinut uudessa joukkueessaan, sillä toppari on kärsinyt useista loukkaantumisista. Ramos on kärsinyt polvivaivoista ja lihasvammoista.

Ranskalaislehdistön mukaan Ramosin pitäisi palata pelikentille lokakuun maajoukkuetauon jälkeen. PSG:n päävalmentaja Mauricio Pochettino ei kyennyt vahvistamaan tietoa lehdistötilaisuudessaan.

– En tiedä, milloin hän palaa pelikentille. En voi sanoa tarkkaa aikataulua. Hänen ei ole helppo sopeutua joukkueeseen, kun hän ei osallistu joukkueen päivittäiseen tekemiseen. Ramosin pitää aluksi päästä joukkueen mukaan, mutta hän on ollut Real Madridin kapteeni ja siten kykenee siihen helposti, Pochettino vakuutti.

Keylor Navas ja Gianluigi Donnarumma muodostavat kenties maailman parhaan maalivahtikaksikon. Navas pelasi alkukauden otteluissa, mutta Donnarumma on saanut viime aikoina enemmän vastuuta. Pochettinon mukaan joukkueella on kaksi ykkösvahtia.

– Meillä on kaksi ykkösmaalivahtia. Kenties jompi kumpi pelaa toista enemmän kauden aikana, mutta päätämme pelaavan maalivahdin viikottain.

Lähde: Mundo Deportivo


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.