Lähde: Mohamed Salah’lla jättimäinen palkkapyyntö – Liverpoolilla vaihtoehdot vähissä

Liverpoolin supertähti Mohamed Salah vaatii seuralta jättimäistä palkkaa uuden sopimuksen allekirjoittaakseen, kertoo Football Insider.

29-vuotiaan Salah’n nykyinen sopimus ulottuu kesään 2023 saakka, mutta osapuolet ovat aloittaneet jatkosopimusneuvottelut. Salah tienaa tällä hetkellä 200 000 puntaa viikossa (lähde: Marca), mutta Football Insiderin mukaan hän haluaa palkkansa nousevan peräti 500 000 puntaan viikossa.

Liverpoolilla on vaihtoehdot vähissä sillä se ei voi päästää joukkueen ykköstähteä menemään. Sen on suostuttava siihen, mitä Salah haluaa. Egyptiläishyökkääjä on tällä hetkellä yksi maailman parhaista, ellei jopa paras pelaaja, ja tietää arvonsa. Palkkapyyntö onkin linjassa muiden maailman parhaiden pelaajien, kuten Neymarin, Lionel Messin ja Cristiano Ronaldon kanssa.

Liverpoolia vuodesta 2017 lähtien edustanut Salah on pelannut häikäisevän alkukauden ja tehnyt 12 otteluun mielettömät tehot: 17+5! Maaleista kolme syntyi sunnuntaina Manchester Unitedin verkkoon, kun Liverpool teurasti verivihollisensa Old Traffordilla peräti maalein 5-0.