Lehti: David Beckhamista tulossa Qatarin keulakuva – tätä 150 miljoonan punnan arvoiseen sopimukseen kuuluu

© Kuva: Getty Images

David Beckhamista on tulossa vuoden 2022 Qatarin MM-kisojen virallinen suurlähettiläs. 46-vuotiaan entisen Englannin maajoukkuekapteenin pesti tullaan The Sunin tietojen mukaan vahvistamaan ensi kuussa.

Sun kertoo Beckhamin tienaavaan Qatarin kasvona 15 miljoonaa puntaa vuodessa. Brittitähti nettoaa koko yhteissopimuksesta 10 vuoden aikana 150 miljoonan punnan tulot.

Beckhamin työtehtäviin kuuluu markkinoida ja mainostaa qatarilaista kulttuuria ja turismia.

Qataria on kritisoitu ihmisoikeuspolitiikastaan erityisesti naisia ja homoseksuaaleja kohtaan. Homoseksuaalisuus on ollut maan laissa kiellettyä.

Sunin tietojen mukaan Beckhamille on tiedotettu seksuaalivähemmistöjä edustavien kannattajien turvallisuudesta ja heillä on vapaa oikeus esittää satenkaarilippuja stadioneilla. Jalkapallolegendalle on ilmoitettu myös parantuneesta naisten asemasta nykyisen hallituksen aikana.

– David uskoo Qatarin haluun edistyä ja ensimmäinen MM-turnaus Arabi-maassa voi tuoda merkittävän positiivisen muutoksen mukanaan, lähde Beckhamin lähipiiristä kertoi Sunille.

– Hän uskoo vahvasti jalkapallon voimaan, joka voi yhdistää siltoja erimielisyyksistä. Hän on ollut erityisen vaikuttunut edistyksestä ongelmiakohtien parantamiseen.

– Davidin pestin myötä Qatar toivoo länsimaalaisten rohkaistuvan saapumaan näkemään maan kauniit rannat, hiekkadyynit ja uskomattomat pilvenpiirtäjät.

Eurooppa-liigan finaalissa vedetään tunteella! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️