Lehti: Newcastle on valmis tekemään huippuvalmentajalle todella kovan tarjouksen – edelle jäisivät vain Pep Guardiola ja Jürgen Klopp

© Kuva: Getty Images

Newcastle on valmis tekemään Erik ten Hagista yhden Valioliigan parhaiten palkatuista managereista, mutta hollantilaisvalmentaja ei ole järin innostunut Ajaxin jättämisestä, kertoo Daily Mail.

Lokakuun alussa Newcastle nousi kertaheitolla maailman rikkaimpien seurojen joukkoon, kun se siirtyi 305 miljoonan punnan kaupassa Saudi-Arabian julkisen investointirahaston (PIF) johtaman konsortion haltuun.

Uusi seurajohto aloitti joukkueen uudistamisen viime viikolla odotetulla tavalla, kun Newcastle kertoi, että kesällä 2019 pestattu Steve Bruce jättää managerin tehtävänsä. Tällä hetkellä joukkue on väliaikaisvalmentaja Graeme Jonesin komennossa.

Daily Mailin mukaan Newcastle on valmis tarjoamaan ten Hagille 11 miljoonan punnan bruttopalkkaa. Valioliigan managereista enemmän tienaavat vain Manchester Cityn Pep Guardiola (£20M) ja Liverpoolin Jürgen Klopp (£15M).

Ten Hag on kuitenkin Ajaxin kanssa erittäin hyvässä lennossa, ja hänellä on epäilyksensä Newcastlen puikkoihin hyppäämisestä. Ajaxissa ten Hag taistelee pokaaleista ja Mestarien liigassa pärjäämisestä, Newcastlessa häntä odottaisi ainakin alkuun Valioliigan putoamistaistelu.