Borussia Dortmundin keskikenttäpelaaja Jude Bellingham näytti lauantaina, miksi hän on yksi maailman kohutuimmista nuorista pelaajista.

Englannin A-maajoukkueessa kahdeksan kertaa esiintynyt Bellingham, 18, teki kauden kolmannen maalinsa, kun Dortmund voitti Arminia Bielefeldin 3-1 Bundesliigassa. Hän myös hankki pilkun, josta Emre Can iski ottelun avausmaalin, mutta isoin huomio kiinnittyi Bellinghamin omaan osumaan.

Bellingham sai pallon haltuunsa rangaistusalueen rajalla, tanssahteli boksissa kolmen vastustajan ohi ja chippasi vielä lopuksi pallon maalivahti Stefan Ortegan yli maaliin.

Bundesliigan Twitter-tilille ladattu video Bellinghamin maalista on kirjoitushetkellä kerännyt 1,3 miljoonaa näyttökertaa neljässä tunnissa.

Kaikkiaan Bellingham on pelannut tällä kaudella 14 ottelua tehden niissä yhteensä kolme maalia ja syöttäen seitsemän. Kun Bellingham siirtyi viime vuonna kasvattajaseurastaan Birminghamista Dortmundiin 23 miljoonalla eurolla, hän rikkoi 17-vuotiaiden pelaajien siirtoennätyksen.

Voit katsoa videon Bellinghamin maalista alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ LINKISTÄ.

Bundesliga English

@Bundesliga_EN
Phenomenal. 🤩

@BellinghamJude, that is out of this world. 💫