Teemu Pukin edustamalla Norwichilla oli lauantaina erittäin synkkä päivä Englannin Valioliigassa, kun se kärsi vieraskentällä 0-7-tappion Chelsealle.

Täksi kaudeksi Valioliigaan palannut Norwich on leimautumassa joukkueeksi, joka on liian hyvä toiseksi korkeimmalle sarjaportaalle, mutta liian huono pääsarjaan.

Norwichin kaksi viimeisintä kautta toiseksi korkeimmalla sarjatasolla ovat päättyneet kultamitaleihin, mutta niiden välissä se tuli Valioliigassa viimeiseksi. Kanarialinnut on Valioliigassa viimeisenä myös tällä hetkellä ja hakee yhä avausvoittoaan tämän kauden sarjapeleistä.

Lauantain tappio Chelseaa vastaan on Valioliigan tämän kauden toistaiseksi suurimaalisin häviö. Norwichin päävalmentaja Daniel Farke kertoi BBC:lle, että hänen joukkueensa tiesi odottaa äärimmäisen vaikeaa peliä, mutta silti suoritus meni pahasti penkin alle.

– Tämä on uskomattoman vaikea päivä. Me emme olleet millään osa-alueella tarpeeksi hyviä tälle tasolle. Me puhuimme tästä ennen ottelua. Me emme olleet lähelläkään omaa tasoamme.

– Teimme liian hitaasti päätöksiä. Päästämämme maalit eivät edes olleet liian vaikeita puolustettavaksi. Me emme olleet riittävän kilpailullisia tälle maailmanluokan tasolle.

– Nyt ei ole oikea hetki aloittaa keskustelua [putoamisesta]. Nyt ei ole aika puhua liikaa, nyt on aika kääriä hihat ja tehdä töitä.