Neljä maalia seitsemään minuuttiin! – Lukas Hradecký poimi pallon selkänsä takaa viidesti avausjaksolla: Bayern selvään voittoon

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien tähtivahdin Lukas Hradeckýn Bayer Leverkusen isännöi sunnuntain odotetussa Bundesliigan kärkikamppailussa Bayern Münchenia.

Ottelusta ei mitään klassikkoa muodostunut. Voittaja ratkesi jo hyvin aikaisessa vaiheessa BayArenalla.

Avausnelivitosen jälkeen vieraat johtivat jo 5-0. Hradecký ei maaleille mitään voinut. Tasoero oli vain yksinkertaisesti aivan järjetön.

Leverkusenin puolustuspeli oli alusta asti todella huonoa, suorastaan pelokasta. Puolalaistykki Robert Lewandowski vei Bayernin johtoon jo neljännellä minuutilla.

Komea pieni takavasara maalin edustalta, mutta surullisen vapaasti tähtihyökkääjä pääsi temppunsa tekemään.

Hetken aikaa tilanne säilyi sellaisena, että Leverkusen voisi vielä paremmalla peli-ilmeellä nousta taisteluun mukaan. Siitä ei tosin ollut pienintäkään viitettä, koska Hradecký piti numerot pieninä niin kauan kuin kykeni.

Sitten tuli kotijoukkueen kannalta hyvin synkkä seitsemän minuutin jakso. Bayern iski neljä maalia aikavälillä 30-37 minuuttia!

Maaleista vastasivat Lewandowski kamppailun toisellaan, Serge Gnabry kahdesti ja Thomas Müller kerran.

Tauolle mentiin siis tilanteessa 0-5. Leverkusen sai ensimmäisen tilanteensa noin pari minuuttia ennen jakson loppua. Se kertonee kaiken oleellisen. Bayern oli loistava ja samaan aikaan Leverkusen surkea. Tältä se näyttää tulostaululla.

Tilanne oli sellainen, että melkein olisi voinut antaa suomalaistähdelle esimerkiksi lepoa ja kakkosvahti Andrei Luneville peliaikaa 45 minuutin verran.

Näin ei kuitenkaan käynyt ja vielä pahemmalta teurastukselta kotijoukkue myös välttyi. Patrick Schick viimeisteli toisen jakson ainoan osuman ja kaunisteli lukemia hieman.

Muuten molemmat joukkueet tekivät paljon vaihtoja ja puoliaika oli juuri sellainen, jota odottaa avausjakson kaltaisen ylijuoksun jälkeen. Lopputulos 1-5.

Eurooppa-liigan finaalissa vedetään tunteella! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️