Paikallislehti: Manchester Unitedin seurajohto ”harkitsee vakavasti” valmentajavaihdosta – Zinedine Zidane ei ole kiinnostunut tehtävästä

Ole Gunnar Solskjærin jatko Manchester Unitedin peräsimessä on kaikkea muuta kuin varmaa, kertoo Manchester Evening News.

Paikallislehden mukaan Unitedin seurajohto ”harkitsee vakavasti” potkujen antamista Solskjærille ennen tulevan viikonlopun Tottenham-ottelua. Solskjær allekirjoitti kesällä kolmivuotisen jatkosopimuksen Unitedin kanssa, mutta alkukauden surkeat peliesitykset ja sunnuntainen murskatappio Liverpoolille ovat asettaneet norjalaisluotsin aseman vaakalaudalle.

Manchester United on jo pudonnut Liigacupista, ja myös Valioliigan mestaruustaisto on vääjäämättä karkaamassa. Mestarien liigassa United sentään johtaa alkulohkoaan, mutta lohko on vielä pahasti auki ja kaikki neljä joukkuetta [United, Atalanta, Villarreal, Young Boys] ovat mukana taistelemassa jatkopaikoista.

Mikäli United päättää antaa potkut Solskjærille, on hänen todennäköisimpinä seuraajavaihtoehtoina pidetty vapailla markkinoilla olevia Antonio Contea sekä Zinedine Zidanea.

Mundo Deportivon mukaan Zidanen nimi voidaan välittömästi sulkea pois spekulaatioista, koska hän ei ole kiinnostunut tehtävästä. Entinen Real Madrid -manageri haluaa nyt vain levätä ja ladata akkuja ennen kuin tekee paluun jalkapallon pariin.

Espanjalaislehti paljastaa samalla, että Zidane tähyää seuraavaksi joko Ranskan maajoukkueen tai PSG:n päävalmentajaksi. Nämä kaksi pestiä olisivat sellaisia, jotka saisivat ranskalaislegendan palaamaan ”lomaltaan” välittömästi.