PSG joutuu Mestarien liigan huippupeliin ilman Neymaria – vastustaja vitsaili: ”Eli sitten pitää hoitaa vain Messi ja Mbappé”

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjä Neymar ei pelaa tiistaina Mestarien liigassa RB Leipzigia vastaan.

Brasilialaistaituri sai maajoukkutehtävissä lähentäjälihasvamman. Loukkaantumisen takia häneltä jäi väliin myös viime perjantain sarjaottelu, jossa PSG voitti Angersin 2-1.

– Pelaajan terveys on tärkeintä. Hänellä on pieni ongelma, josta toivomme hänen toipuvan muutamassa päivässä, kommentoi PSG:n päävalmentaja Mauricio Pochettino The Athleticin mukaan.

RB Leipzigin englanninkielinen Twitter-tili reagoi Neymarin, 29, puuttumiseen huumorilla. Saksalaisseura arveli, että PSG:n hyökkäysvoima ei jää yhdestä pelaajasta kiinni.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

– Eli sitten pitää hoitaa vain [Lionel] Messi ja [Kylian] Mbappé

PSG:ltä puuttuvat Leipzig-ottelussa myös keskikenttäpelaaja Leandro Paredes sekä toppari Sergio Ramos. Pariisilaisseura johtaa lohkoaan Mestarien liigassa otettuaan kahdesta ensimmäisestä pelistään neljä pistettä. Leipzigin pistetili sen sijaan on avaamatta.

Neymar on pelannut PSG:ssä tällä kaudella seitsemän ottelua, joissa hänelle on kirjattu yksi osuma ja kaksi maalisyöttöä.