PSG-tähti vaihtaisi 17 pokaalia yhteen Mestarien liigan voittoon: ”Olisi surullista, jos..”

© Kuva: Getty Images

PSG pelaa sunnuntai-iltana sarjakauden suurimman ottelunsa kohdatessaan Marseillen Stade Vélodromella ranskalaisen jalkapalloilun klassikko-ottelussa, eli Le Classiquessa.

Téléfoot haastatteli PSG:n Ángel Di Maríaa ottelun alla. Laitahyökkääjä on edustanut PSG:tä jo yli kuuden vuoden ajan ja on voittanut seurassa lukuisia pokaaleja. Myös elämä kentän ulkopuolella maistuu.

– Siirto PSG:hen on ollut elämäni paras päätös. Elämä täällä perheeni kanssa on ollut uskomatonta. Olemme viettäneet täällä jo kuusi vuotta ja yksi tyttäristäni syntyi täällä.

33-vuotias Di María on antanut PSG:ssä 112 maalisyöttöä ja on siten seurahistorian paras maalisyöttäjä.

– Ainoa asia, jonka halusin saavuttaa, oli nousta PSG:n historian eniten maalisyöttöjä antaneeksi pelaajaksi. Saavutin sen. Olen siitä hyvin ylpeä. Nimeni pysyy PSG:n historiassa.

Di María ei ole voittanut PSG:ssä vielä kertaakaan Mestarien liigaa. Di María voitti kilpailun Real Madridissa, mutta haluaa saavuttaa sen myös Pariisissa.

– Vaihtaisin PSG:n kanssa voittamat 17 pokaalia yhteen Mestarien liigan voittoon tämän seuran kanssa. Emme ole kaukana siitä. Tarvitsemme hieman onnea voittaaksemme sen. Olisi surullista poistua jossain vaiheessa täältä ilman Mestarien liigan voittoa.

Di María pelaa PSG:ssä Leo Messin kanssa. Maanmies saapui Pariisiin Barcelonasta muutama kuukausi sitten.

– Messin kanssa seurajoukkuetasolla pelaaminen oli yksi asioista, joita halusin kokea. Hän on aina ollut maailman paras pelaaja ja on sitä tulevaisuudessakin. Kukaan muu ei tee samanlaisia asioita kentällä. Messi on uniikki pelaaja ja meidän on saatava hänestä paras irti.

Lähde: Téléfoot