Fiorentinan tähtihyökkääjä Dušan Vlahović ei aio tehdä jatkosopimusta, sanoo seuran omistaja Rocco Commisso.

Commisso kertoo Fiorentinan tiedotteessa, että 21-vuotiaalle serbialaiskärjelle tarjottiin diiliä, joka olisi tehnyt hänestä seurahistorian korkeapalkkaisimman pelaajan.

– Kun minä tulin Firenzeen, lupasin kannattajille, että olisin rehellinen heille, enkä ikinä tekisi lupauksia, joita en voi pitää, kommentoi Commisso.

– Siksi haluaisin antaa Fiorentinan kannattajille päivityksen aiheesta, josta on puhuttu paljon viime kuukausina: Dušan Vlahovićin sopimuksesta.

– Kuten tiedätte, Fiorentina teki pelaajalle erittäin merkittävän tarjouksen. Tarjouksemme olisi tehnyt hänestä seuran historian parhaiten palkatun pelaajan. Me myös paransimme tarjoustamme monta kertaa mukaillaksemme sekä Dušanin että hänen leirinsä toiveita. Yrityksistämme huolimatta noita tarjouksia ei ole hyväksytty.

Commisso sanoi, että Fiorentina pyrkii nyt nopeasti löytämään ”toteuttamiskelpoisia ja tarkoituksenmukaisia” ratkaisuja tilanteeseen. Hän myös muistutti, että Vlahovićilla ja Fiorentinalla on yhä sopimus kesään 2023 saakka, ja hän odottaa nuoren tähtihyökkääjän käyttäytyvän jatkossakin ammattimaisesti.

Vlahović nousi viime kauden otteillaan useiden suurseurojen huulille, ja hän on ollut hyvässä vedossa myös tällä kaudella. Kuluvalla sesongilla serbialaiskärki on pelannut kahdeksan ottelua tehden niissä yhteensä kuusi maalia ja syöttäen yhden. Sky Sportsin mukaan ainakin Atlético Madrid ja Tottenham olivat hänen perässään tänä kesänä.