Huuhkajat pelaa tänään, tiistaina, MM-karsintaottelun Kazakstanin vieraana.

Nur-Sultanissa pelattava ottelu alkaa kello 17.00 ja näkyy suorana Ruudussa, Elisa Viihde Viaplaylla, V Sport Jalkapallo -kanavalla sekä myös ilmaiseksi Nelosella.

Lähetys alkaa Nelosella kello 16.50 ja muilla edellä mainituilla maksullisilla palveluilla jo kello 16. Ottelun selostaa Ville Kuusinen.

Suomi on kerännyt viidestä karsintapelistään yhteensä viisi pistettä ja on lohkossaan viimeistä edellisenä, kaksi pistettä edellä Kazakstania, joka on pelannut ottelun enemmän. Voit katsoa lohkotilanteen kokonaisuudessaan tästä linkistä.

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva on tehnyt Ukraina-ottelusta useammankin muutoksen avauskentälliseensä. Edellisen pelin puolustuslinjasta paikkansa on pitänyt ainoastaan toppari Leo Väisänen, ja formaatio vaikuttaisi vaihtuneen neljän pelaajan alakertaan. Keskikentälle avaukseen nousevat Urho Nissilä ja pelikieltonsa kärsinyt Rasmus Schüller.

Kazakstan

Avauksessa: Igor Shatskiy (mv), Yan Vorogovskiy, Nuraly Alip, Sergei Maliy, Abzal, Beysebekov, Marat Bystrov, Vladislav Vassiljev, Islambek Kuat, Georgi Zhukov, Baktiyor Zainutdinov, Oralkhan Omirtayev

Vaihdossa: Stas Pokatilov (mv), Mukhammejan Seisen (mv), Temirlan Yerlanov, Maxat Taikenov, Sultanbek Astanov, Askhat Tagybergen, Aleksei Schetkin, Alibek Kassym, Ramazan Orazov, Aibar Zhaksylykov, Yerkin Tapalov, Sagadat Tursynbay

Suomi

Avauksessa: Lukas Hradecky (mv), Nicholas Hämäläinen, Leo Väisänen, Robert Ivanov, Albin Granlund, Urho Nissilä, Glen Kamara, Rasmus Schüller, Robin Lod, Teemu Pukki, Joel Pohjanpalo

Vaihdossa: Jesse Joronen (mv), Carljohan Eriksson (mv), Paulus Arajuuri, Joona Toivio, Juhani Ojala, Robert Taylor, Fredrik Jensen, Onni Valakari, Thomas Lam, Ilmari Niskanen, Roope Riski, Jukka Raitala