Toivottu tulos! – Huuhkajien MM-karsintalohkossa pelattiin taas ristiin

© Kuva: Getty Images

Huuhkajat nappasi tiistai-iltana hyvin tärkeän voiton kaadettuaan MM-karsinnoissa Kazakstanin vieraskentällä 2-0.

Huuhkajien MM-karsintalohkossa pelattiin myös toinen ottelu myöhemmin tiistaina, kun Ukraina isännöi Bosnia-Hertsegovinaa. Ottelu päättyi 1-1 -tasapeliin.

Tasapelin myötä Ukraina jatkaa karsintalohkon kakkospaikalla. Ukraina on pisteen Huuhkajia edellä, mutta on pelannut yhden ottelun enemmän. Ukrainalla on siten jäljellä enää yksi MM-karsintaottelu, kun se kohtaa Bosnian toistamiseen marraskuussa.

Bosnia-Hertsegovina on karsintalohkossa neljäntenä pisteen päässä Huuhkajista. Bosnia ja Huuhkajat iskevät yhteen marraskuussa MM-karsintojen toiseksi viimeisellä ottelukierroksella. Huuhkajat isännöi päätöskierroksella Ranskaa, joka varmistaa lohkovoittonsa voittamalla ensi kuussa Kazakstanin.

Huuhkajien verkkoon viime viikonloppuna maalin tehnyt Andri Jarmolenko vei Ukrainan johtoon 15. minuutilla. West Hamia seuratasolla edustava Jarmolenko sai pallon takatolpalle ja siirsi sen tyhjään maaliin. 1-0.

Bosnia onnistui kuitenkin nousemaan tasoihin toisella jaksolla, kun Anel Ahmedhodžić laukoi pelivälineen upeasti verkon perukoille boksin sisällä. 1-1.

MM-karsinnat jatkuvat Huuhkajien osalta 13. marraskuuta vierailulla Bosnia-Hertsegovinaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.