Italialainen tähtivalmentaja Antonio Conte varmistui odotetusti Valioliigan Tottenhamin uudeksi päävalmentajaksi. Conten sopimus ulottuu kesään 2023 asti ja sisältää jatko-option.

Telegraphin mukaan työlleen täysillä omistautuva italialainen nukkui maanantain ja tiistain välisen yön Spursin harjoituskeskuksessa. Tiistaina mies tapasi ensimmäistä kertaa seuran henkilökunnan ja pelaajat. Conte halusi päästä aloittamaan työnsä välittömästi.

Football Insiderin mukaan työnteko Spursissa alkoi jo hivenen aiemmin. Conte oli lähteen mukaan pyytänyt, ellei jopa vaatinut lontoolaisseuraa hankkimaan heti tammikuussa yhden tietyn pelaajan.

Calciomercato kertoi jo aiemmin, että Conte olisi pyytänyt peräti 279 miljoonan euron siirtokassaa, jotta saisi muokattua Tottenhamista voittavan joukkueen.

Spursin puheenjohtaja Daniel Levy joutunee raottamaan kukkaron nyörejä jo tammikuussa. Italialaisluotsilla kerrotaan olevan jopa kuuden pelaajan lista Serie A -pelaajia, jotka hän haluaisi Lontooseen.

Football Insiderin mukaan Interin hollantilaistoppari Stefan De Vrij on tämän listan kärkinimi.

Hollantilainen kuului Conten luottopelaajiin, kun hän valmensi Interin viime kaudella scudettoon.

De Vrij on ollut myös Conten seuraajan Simone Inzaghin luottopelaaja, mutta Interin talousvaikeudet ovat myös lontoolaisten tiedossa.

Italialaisluotsi haluaa peluuttaa Tottenhamissa itselleen tuttua kolmen topparin linjaa ja hän haluaa lähteen mukaan nimenomaan De Vrij:n siihen mukaan. Conte pitää hollantilaista vielä parempana keskupuolustajana kuin Milan Škriniaria, jotka muodostivat myös Conten Interissä erittäin varman puolustustandemin.

De Vrij ehdittiin yhdistää myös Manchester Unitediin niin kauan, kun Conte oli tyrkyllä Old Traffordille.

Hollantilaispuolustajan sopimus Milanoon jatkuu vielä kesään 2023 asti, mutta Tottenham valmistelee Football Insiderin mukaan hänestä noin 50 miljoonan euron tarjousta.

Tiettävästi Levy ja urheilutoimenjohtaja Fabio Paratici ovat halukkaita maksamaan De Vrij:stä summan, jota Inter vaatii, mutta kohtuuden rajoissa.

Antonio Conte haluaa vanhan luottotopparinsa Stefan De Vrij:n ehdottomasti Lontooseen. Getty Images.