Hajoaako PSG:n tähtitrio? Näin Lionel Messi kommentoi asiaa

Paris Saint-Germain sai kasattua täksi kaudeksi yhden kaikkien aikojen nimekkäimmistä hyökkäystrioista, kun supertähti Lionel Messi siirtyi seuraan.

PSG:n hyökkäystrion muodostavat nyt Neymar, Kylian Mbappé ja Messi, ja jokainen vastustaja saa olla jatkossa varuillaan, kun nämä maailmanluokan pelaajat asettuvat kentälle heitä vastaan.

Kolmikko ei vielä ole yltänyt sille tasolle, mitä heiltä odotettiin, mutta muun muassa Manchester City on jo joutunut kokemaan heidän vaarallisuutensa. Lisää lienee luvassa, mitä pidemmälle kuluva kausi etenee.

Tähtitrioa ei kuitenkaan välttämättä nähdä yhdessä enää ensi kaudella. Mbappén sopimus PSG:n kanssa päättyy ensi kesänä, ja on hyvinkin mahdollista, että ranskalaishyökkääjä siirtyy ilmaiseksi Real Madridiin.

Messi kertoo nauttineensa pelaamisesta yhdessä Mbappén kanssa, mutta myös hän tiedostaa, että ensi kaudella he eivät enää pue saman seuran pelipaitoja ylleen.

– Vain Kylian tietää, mitä hänellä on mielessään ja mitä hän aikoo tehdä, Messi kertoi L’Equipélle.

– Mutta olen iloinen siitä, että hän jäi tänne tänä vuonna. Hän on erittäin tärkeä meille.

Ainakaan Messin korviin ei ole kantautunut tietoa siitä, että Mbappé olisi tehnyt lopullista päätöstä tulevaisuutensa suhteen.

– Mbappé tekee päätöksen kauden jälkeen, Messi lisää.