Konferenssiliiga
HJK – Alashkert
Torstai 25.11. klo 19:45

HJK pelaa torstaina Konferenssiliigan viimeisen kotipelinsä Alashkertia vastaan. Veikkausliigan Mestaruuden varmistamisen jälkeen HJK kävi pelaamassa vieraspelin Maccabi Tel Avivia vastaan, joten viimeiset kolme viikkoa on ollut lepoa ja valmistautumista tähän otteluun – pois lukien maajoukkueiden matkassa olleet pelaajat. Jatkomahdollisuuksia Konferenssiliigassa Klubilla ei ole, joten nyt pelataan kylmästi rahasta.

Pisterahat ovat jaossa tässäkin ottelussa, ja niiden perässä Klubi luonnollisesti on. Loukkaantumisia ei pitäisi liiemmälti olla verrattuna marraskuun alkuun. Daniel O’Shaugnessy pelaa tällä erää viimeisen kotiottelunsa Klubissa, ja muutamia muitakin pelaajia on lähtökuopissa. Ottelun jälkeen Klubi pitää mestaruusjuhlat, jotka varmasti maistuvat pitkän ja vaiherikkaan kauden jälkeen.

Alashkert on ollut lohkossa heittopussi, eikä pisteitä ole kertynyt yhtään. Joukkueen syksy on ollut vaikea myös kotimaan kamaralla, eikä valmentajan vaihtokaan ole tepsinyt pelillisiin ongelmiin. Taitoa ja järjestelmällisyyttä ei ole tarpeeksi Konferenssiliigan tasolle, eikä joukkue ole tarpeeksi yhtenäinen. Jerevanissa Klubi voitti 2-4, ja selkeä kotisuosikki Klubi on tänäänkin.

Käytä jättitarjous hyväksesi:

Klubin kerroin on normaalioloissa todella matala, joten suositellaan tällä kertaa in Black Friday-tarjousta uusille asiakkaille – kotivoitolle saa käsittämättömän kertoimen 30.00. Toimi siis näin:

  1. Avaa pelitili ille ja talleta TÄSTÄ.
  2. Lyö 1€ veto HJK:n 1X2-voitolle Alaskertista
  3. Jos/kun HJK voittaa, sinä voitat 30 euroa!

👀 Black Friday lisäetu: jos pelaat 40 eurolla Book of Fallen -kolikkopeliä saat lisäksi 200 käteiskierrosta samaiseen peliin