Vuoden 2022 MM-kisojen karsinnat lähestyvät loppuaan. Tähän mennessä paikkansa kisoihin on varmistanut kuusi maata.

GOAL

@goal
The 2022 World Cup is taking shape 🌍

🇶🇦 Qatar
🇩🇪 Germany
🇩🇰 Denmark
🇧🇷 Brazil
🇫🇷 France
🇧🇪 Belgium

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tänään sunnuntaina kisalippuja jaetaan kolme lisää. Ja mikä parasta, kisalippujen kohtalo ratkeaa kolmessa yksittäisessä ottelussa, jossa kohtaavat lohkojen ykkösenä ja kakkosena olevat maat.

Päivän ensimmäinen kisalippu jaetaan kello 16:00 alkavassa Kroatia-Venäjä -ottelussa. Venäjä johtaa lohkoa tällä hetkellä kahden pisteen turvin, joten asetelma ratkaisuotteluun on selvä: Kroatia lunastaa kisalipun lohkovoitolla, Venäjälle riittää tasapelikin.

Kahden muun kisalipun kohtalo ratkeaa illalla kello 21:45 alkavissa peleissä. Espanja ja Ruotsi pelaavat lohkovoitosta Sevillassa, Portugali ja Serbia taistelevat paikasta Qatariin Lissabonissa.

Sekä Espanjalla että Portugalilla on selkeä etulyöntiasema otteluihin. Kumpikin saa pelata kotiyleisönsä edessä, ja kummallekin riittää ottelusta tasapeli. Ruotsille ja Serbialle kelpaa vain ja ainoastaan voitto.

MM-karsintojen kaikki ottelut ovat katsottavissa suorana Elisa Viihde Viaplaysta. Kroatia-Venäjä sekä Espanja-Ruotsi -ottelut näkyvät myös V Sport Jalkapallo -kanavalta. Portugalin ja Serbian välinen ottelu on katsottavissa V Sport Jääkiekko -kanavalta.