Manchester Unitedin seurajohto pohtii paraikaa sitä, antaako se potkut joukkueen managerina joulukuusta 2018 lähtien toimineelle Ole Gunnar Solskjærille.

Manchesterin jättiseuran tulokset ovat olleet viime aikoina surkeita. Edellisestä 12 ottelustaan joukkue on hävinnyt peräti kuusi. Myös peliesitykset ovat olleet sellaisia, ettei parempaa ole lupa edes odottaa.

[readmore from=Manchester-United]

Solskjærin vahvimpana korvaajakandidaattina pidetään Leicesterissä huipputyötä tehnyttä Brendan Rodgersia. Entinen Liverpool-luotsi on valmentanut Leicesterin kahtena viime kautena Valioliigassa viidennelle sijalle.

Rodgersin, 48, sopimus Leicesterin kanssa ulottuu kesään 2025 saakka. Daily Starin mukaan siihen kuitenkin sisältyy vapautuslauseke, jonka mukaan Rodgers saa halutessaan siirtyä vapaasti Mestarien liigassa pelaavaan seuraan.

Valmentajamarkkinat ovat tällä hetkellä todella hiljaiset, etenkin kun Antonio Contekin siirtyi jo Tottenhamiin. Vapautuslausekkeen myötä Unitedilla on kuitenkin mahdollisuus hankkia huippumanageri kesken kauden, mikäli se päättää antaa seuralegendalle potkut.