Real Madrid johti La Liga -otteluaan Madridin ”lähiöseura” Rayo Vallecanoa vastaan tunnin jälkeen 2-0. Tässä vaiheessa Rayo-luotsi Andoni Iraola oli jotakuinkin pakotettu kaivamaan penkitä niin sanotun salaisen aseen.

35-vuotias konkari Radamel Falcao ei välttämättä enää ole nuoren varsan kunnossa, mutta tehonsa hän osoitti lauantaina vain kahdeksan minuutin kentällä oltuaan. Kolumbialainen iski taululle kavennuksen puskulla Alvaro Garcian keskitykseen.

Tasoitukseen ja pisteeseen kiinni El Tigre ei joukkuettaan kuitenkaan ehtinyt auttaa; vain kaksi minuuttia myöhemmin peli päättyi hänen osaltaan loukkaantumiseen. Minuutteja sisääntulon ja uloslähdön välillä ehti lopulta kulua vain 12.

Falcaon maali jäi ottelun viimeiseksi, Real Madrid vei sen Toni Kroosin ja Karim Benzeman avauspuolikkaan osumilla.