Suomalaisselostajaa haastateltiin italialaisella tv-kanavalla – lupaavia kommentteja suomalaisnuorukaisesta: ”Serie A -debyytti vain ajan kysymys”

© Kuva: Juha Tamminen

Vasta 18-vuotias suomalainen keskikenttäpelaaja Niklas Pyyhtiä on kuuma nimi Bolognassa. Suomalaisselostaja Velja Engström kertoi Twitterissä antaneensa haastattelun paikalliselle tv-kanavalle Pyyhtiään liittyen.

Pyyhtiä siirtyi Bolgonan alle 19-vuotiaiden joukkueeseen viime kesänä, kun Serie A -seura osti suomalaisnuorukaisen Hongasta. Pyyhtiä ehti nousta Hongassa avauskokoonpanon vakiopelaajaksi. Tilille kertyi Veikkausliigassa 17 ottelua, joissa syntyi kaksi maalia ja kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

Pyyhtiä on tehnyt lyhyessä ajassa vaikutuksen Bolognassa. Pyyhtiä on pelannut Primaverassa kahdeksassa ottelussa. Engströmin haastattelusta ja kommenteista päätellen Pyyhtiä saatta pian nousta jo edustusjoukkueen puolelle.

– Olin juuri bolognalaisen tv-kanavan suorassa lähetyksessä puhumassa Niklas Pyyhtiästä. Sinisa Mihjalovic (Bolognan päävalmentaja) oli kehunut viikonlopun pelin alla kovasti. Pyyhtiästä puhutaan kaupungilla ja on jo tehnyt hyvän vaikutuksen. Serie A -debyytti vain ajan kysymys, Engström kirjoittaa Twitterissä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä. Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Mihjalovic oli kehunut Pyyhtiää viikonlopun Venezia-ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa. Bologna hävisi kotonaan Venezialle maalein 0-1. Bologna on tällä hetkellä sarjassa kymmenentenä. Seuraavaksi Bologna kohtaa Spezian vieraskentällä ensi viikonloppuna.

Tällä kaudella Serie A:ssa on nähty kentällä yksi suomalainen, Niki Mäenpää, joka on pelannut Venezian maalinsuulla kuudessa sarjaottelussa.


Leicester – Tottenham | Jääkö Tottenham telineisiin? ⭐️⭐️½