Ballon d’Or -gaalassa pettynyt Thomas Müller jyrähti koko Bayern Münchenin puolesta: ”Franck Ribérylle kävi samoin”

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin konkaripelaaja Thomas Müller oli puhunut jo ennen maanantaista Ballon d’Or -gaalaa pelikaverinsa Robert Lewandowskin voiton puolesta. Puolalaishyökkääjältä jäi kuitenkin ”Kultainen pallo” saamatta jo toisena vuonna peräkkäin, kun pysti ojennettiin jo seitsemännen kerran Lionel Messille.

Thomas Müller ei peitellytkään pettymystään gaalan jälkimainingeissa, vaan avasi tuntojaan LinkedIn-profiilissaan. Müllerin jyrähdystä voi pitää suoranaisena myrskyvaroituksena muille huippuseuroille ja etenkin Barcelonalle, joka pelaa ensi viikolla Mestarien liigassa jatkopaikastaan Münchenissä, pandemiarajoitusten vuoksi tyhjällä Allianz Arenalla.

– Baijerilaisesta, puolalaisesta ja myös saksalaisesta vinkkelistä Ballon d’Or -gaala oli ehdottomasti pettymys. En yllättynyt päätöksestä, sillä jota kuinkin samoin kävi Franck Ribérylle vuonna 2013, Müller aloitti viestinsä.

Ribéry voitti kaudella 2012-2013 Bayernissa Mestarien liigan ja triplamestaruuden sekä kahmi itselleen useita henkilökohtaisia palkintoja ja tilastovoittoja. Silti hän jäi Ballon d’Or -äänestyksessä kolmanneksi Cristiano Ronaldon ja Lionel Messin taakse. Müllerin mielestä Bayernin on nytkin aika näyttää, että sen paikka on aivan maailman huipulla.

– Meillä on Bundesliigassa mahtavia pelaajia, mutta globaali arvostus edellyttää lisää kansainvälistä menestystä. Se antaa minulle suurta motivaatiota tehdäkseni kaiken mahdollisen yrittäessäni tuoda Mestarien Liigan pokaalin Müncheniin ja näyttääkseni maailmalle, mistä on kyse.

– Seuraava tilaisuus näyttää se on ensi keskiviikkona ottelussa Barcaa vastaan. Tehdään se!

Thomas Müllerin pointti ei varmasti jää kenellekään epäselväksi, joten monilla sivustoilla onkin keskitytty pohtimaan, miksi Müllerillä ylipäätään on LinkedIn-tili, ja miksi hän julkaisi postauksensa siellä.

Bayern München on Mestarien liigassa lohkovoittonsa jo varmistanut, joten pelillistä panosta sillä ei Barcelonaa vastaan ole. Barca puolestaan tarvitsee Mestarien liigan pudotuspeleihin jatkaakseen voiton, jos Benfica voittaa samaan aikaan kotonaan niin ikään panoksettoman Kiovan Dynamon. Müllerin palopuhe on Barcalle myrkkyä, sillä Barcelonan tehtävä olisi helpompi, jos Bayern ei olisi parhaalla asenteellaan matkassa.

Lähde: Sport


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.