Chelsean tanskalainen keskuspuolustaja Andreas Christensen on ollut lukuisten siirtohuhujen kohteena, mutta lontoolaisseura on jättänyt hänelle jo jatkosopimustarjouksen.

Huippujalkapallon siirtokoukeroista hyvin perillä oleva toimittaja Fabrizio Romano tiesi kertoa, että vaihtoehtojakin on. Hänen mukaansa niin Barcelona kuin AC Milan haluavat tosissaan tanskalaisen riveihinsä.

Katalonialaisjätti olisi valmis odottamaan kesään asti, kun Christensenin sopimus päättyy. Barcelonalla ei välttämättä edes olisi varaa maksaa siirtokorvausta tammikuussa, koska joukkue haluaa vahvistaa hyökkäystään.

AC Milan sen sijaan olisi valmis tekemään peliliikkeitä jo tammikuussa. Christensenin maanmies Simon Kjær loukkasi polvensa pahasti ja hänen kautensa on ohi. Milanolaisten keskuspuolustuksessa on ammottava aukko.

Romanon mukaan jatko Chelseassa on silti todennäköisin ja sama on myös kiinnostuneen kaksikon tiedossa.

Lontoolaiset odottavat vain, että Christensen laittaisi nimensä sopimuspaperiin.

Tammikuussa kaikki seurat saisivat lähestyä tanskalaista vapaasti.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Andreas Christensen has been approached again by Barcelona [free agent, June 2022] and AC Milan [January, to replace Kjaer] but both clubs feel he’ll extend his contract with Chelsea in the next days/weeks 🔵 #CFC

Chelsea have everything ready - just waiting for Andreas to sign.