Entisen huippupelaajan valmennusura alkanut hienosti – Carlo Ancelotti kehui entistä suojattiaan vuolaasti: ”Jos minun olisi pitänyt lyödä vetoa..”

© Kuva: Getty Images

Xabi Alonso on valmentanut Real Sociedadin B-joukkuetta kahden ja puolen vuoden ajan.

Entinen huippupelaaja onnistui nostamaan reservijoukkueen viime kauden päätteeksi Espanjan toiseksi korkeimmalle sarjatasolla Segundaan.

Real Madridia nykyisin valmentava Carlo Ancelotti luotsasi Alonsoa niin Real Madridissa kuin Bayern Münchenissäkin.

Ancelotti kehui Alonsoa perjantaisessa lehdistötilaisuudessaan.

– Keskikenttäpelaajilla on etulyöntiasema, sillä he ovat taktisesti laadukkaita ja kyvykkäitä. Xabi on yksi parhaista keskikenttäpelaajista, joita olen päässyt valmentamaan. Jos minun olisi pitänyt lyödä vetoa siitä, kuka entinen pelaajani ryhtyisi valmentajaksi, olisin valinnut Xabin. Hän ymmärtää peliä loistavasti, Ancelotti kehui.

Muutamaa tuntia myöhemmin Alonso kiitteli entistä valmentajaansa kehuista ja kertoi kokemuksistaan Ancelottin alaisuudessa.

– Olin onnekas saatuani työskennellä Ancelottin kanssa kahdesti. Niin Real Madridissa kuin Bayernissakin ja minulla oli läheiset välit hänen kanssaan. Ancelotti on hyvin läheinen ihminen ja puhuimme paljon kokemuksistamme jalkapallossa. Muun muassa siitä Istanbulin Mestarien liigan finaalista. Olen kiitollinen Carlolle hänen sanoistaan ja seuraan edelleen hänen tekemisiään.

– Opin Ancelottilta paljon muun muassa pukukopin käsittelemisestä ja päätösten teosta. Ancelotti tekee Real Madridissa hienoa työtä. Tosin toivottavasti he eivät voita huomenna, Alonso totesi viitaten Real Sociedadin ja Real Madridin väliseen La Ligan huippuotteluun.

Lähde: MARCA


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.