Manchester United päätti Mestarien liigan lohkovaiheensa 1-1-tasapeliin Young Boys Berniä vastaan. Unitedilla ei Old Traffordilla enää panosta pelissä ollut, sillä se oli varmistanut lohkovoittonsa jo aiemmin. Young Boysin eurokausi olisi saattanut jatkua voitolla, mutta tasapelillä se jäi lohkon jumboksi viidellä pisteellä kuudesta ottelusta.

Unitedin uusi valmentaja Ralf Rangnick näki ottelussa mainion tilaisuuden pelaajarotaation ja nuorille pelaajille tilaisuuden antamiseen. Erittäin monet Unitedin vakiokokoonpanon pelaajat jätettiin katsomoon tai vaihtopenkille, ja yleisö sai tutustua useisiin vähemmän tunnettuihin pelaajiin. Esimerkiksi Cristiano Ronaldo ei ollut kokoonpanossa lainkaan.

Niinpä kentällä nähtiin Young Boysia vastaan peräti kuusi teini-ikäistä pelaajaa. 19-vuotias ruotsalaishyökkääjä Anthony Elanga ja samanikäinen norsunluurannikkolainen Amad Diallo olivat avauskokoonpanossa. Muut neljä tulivat kentälle vaihtopenkillä aloitettuaan.

Ensimmäisenä vaihdosta otettiin sisään englantilainen Teden Mengi, 19. Seuraavana vuoron sai vasta 17-vuotias englantilaishyökkääjä Shola Shoretire. Vielä aivan viime minuuteilla yleisölle esiteltiin 18-vuotias irakilainen Zidane Iqbal ja samanikäinen walesilaislupaus Charlie Savage.

Hänen isänsä Robbie Savage pelasi Walesin A-maajoukkueessa 39 ottelua. Robbie Savage on Manchester Unitedin kasvatti, muttei murtautunut kasvattajaseuransa edustusjoukkueeseen eikä pelannut itse minuuttiakaan Mestarien liigaa. Peliuran jälkeen Robbie Savagea on nähty TV-kommentaattorin roolissa.

Koko teini-ikäiselle sekstetille kyseessä oli Mestarien liigan debyytti. Iqbalille ja Savagelle peli oli samalla ensiesiintyminen Manchester Unitedin edustusjoukkueen kilpailullisessa ottelussa.

Squawka

@Squawka
Six Man Utd teenagers played in the #UCL tonight:

◉ 17-year-old Shola Shoretire
◉ 18-year-old Charlie Savage
◉ 18-year-old Iqbal Zidane
◉ 19-year-old Amad Diallo
◉ 19-year-old Teden Mengi
◉ 19-year-old Anthony Elanga

Which team were the Young Boys? 😅

Squawka

@Squawka
Charlie Savage has now made more appearances in the Champions League (1) than his dad @RobbieSavage8. 😉

A proud moment for the family. #UCL