Kylian Mbappé teki kaksi asiaa hyvin selväksi: ”En usko pelaavani siellä elämäni aikana”

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin supertähti Kylian Mbappé on vahvistanut, että hän ei vaihda seuraa tammikuun siirtoikkunan aikana.

Mbappén, 23, sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen, ja siirtohuhuissa hänet on vahvasti yhdistetty Real Madridiin. Ranskalaishyökkääjä ei kuitenkaan vielä tässä kohtaa mieti tulevaisuuden suunnitelmiaan. Hän haluaa keskittyä kuluvaan kauteen ja pokaalien voittamiseen.

– Annan kaikkeni voittaakseni Mestarien liigan, Ligue 1:n ja Ranskan Cupin. Haluan antaa faneille sen kaiken ilon, koska he ansaitsevat sen, Mbappé sanoi CNN:lle.

– Olin rehellinen [kun sanoin haluavani lähteä]. Sanoin sen, mikä minulla on sydämelläni. Mutta olen iloinen voidessani jäädä tänne. Pariisi on minun kaupunkini, siellä synnyin, siellä kasvoin. PSG:ssä pelaaminen on mahtava tunne ja haluan voittaa kaiken tällä kaudella.

Voi olla, että Mbappé vielä sorvaa uuden jatkosopimuksen PSG:n kanssa. Voi myös olla, että siirto tapahtuu ensi kesänä. Yhden seuran Mbappé kuitenkin sulkee pois tulevaisuuden suunnitelmistaan.

– En usko pelaavani Tottenhamissa elämäni aikana. Hän [Tom Holland] kysyi minulta siitä, mutta ei, ei…

LUE MYÖS: Hollywoodin supertähti yritti houkutella Kylian Mbappén lempiseuraansa: ”Hän vain purskahti nauramaan”


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.