Lähteet: Portugalilaisjätin valmentaja saattaa jättää työpaikkansa – kaikki riippuu elintärkeästä ottelusta?

© Kuva: Getty Images

Jorge Jesus saattaa jättää Benfican, jos seura ei voita keskiviikkona Kiovan Dynamoa Mestarien liigan päätöskierroksella, kertovat Record ja Goal.

Benficalla on keskiviikkona oiva mahdollisuus edetä Mestarien liigan pudotuspeleihin. Benfican on voitettava Lissabonissa panoksetta pelaava Kiovan Dynamo ja samaan aikaan odotettava, ettei Barcelona voita vieraskentällä Bayern Müncheniä.

Benfican syyskausi Portugalin pääsarjassa on sujunut alakuloisesti. Maan suurin seura on sarjataulukossa vasta kolmantena, vaikka kärjessä oleva Porto on vain neljän pisteen karkumatkalla. Lähteiden mukaan Jesus ei pidä lainkaan siitä, miten paljon hänelle on asetettu paineta menestymisen suhteen.

Benfica jäi viime kaudella Portugalin pääsarjassa vasta kolmanneksi, kun paikallisvastustaja Sporting kruunattiin pitkästä aikaa mestariksi. Benficalle kolmas sija oli suorastaan valtava pettymys, sillä seuralta vaaditaan vuosittain mestaruutta.

Lähteiden mukaan Brasilian suurseura Flamengo harkitsee tekevänsä Jesusille tarjouksen. Jesus valmensi Flamengon Copa Libertadoresin ja Brasilian mestariksi vuonna 2019. Flamengo on parhaillaan ilman päävalmentajaa annettuaan potkut Renato Gaúcholle.

Lähde: Record, GOAL


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.