Barcelona, Sevilla ja Internazionale suunnittelevat hyökkääjäkauppoja, jotka toisivat Alexis Sánchezin takaisin Espanjaan ja veisivät Luuk de Jongin Italiaan, kertoo Diario Sport.

Chileläinen Sánchez, 32, on Interin sopimuspelaaja ja hollantilainen de Jong, 31, pelaa Barcelonassa lainalla Sevillasta.

De Jong on jäänyt Barcelonassa vähälle peliajalle, mutta seurat ovat löytäneet ratkaisun, joka vaikuttaa sopivan kaikille. Ideana on, että de Jong palaa Sevillaan, joka myy hänet Interiin, joka vuorostaan lainaa Sánchezin Barcelonalle.

Sánchez edusti Barcelonaa jo vuosina 2011-2014 ennen kuin hän jatkoi matkaansa Arsenalin ja Manchester Unitedin kautta Interiin. Barcelonassa Sánchez pelasi aikanaan 141 ottelua tehden niissä yhteensä 46 maalia ja syöttäen 37, ja hän voitti katalonialaisseurassa muun muassa kertaalleen La Ligan, Copa del Reyn ja seurajoukkueiden MM-turnauksen.