Kun maaliskuun lopussa ratkaistaan Euroopan viimeiset kolme kisapaikkaa Qatarin loppuvuoden MM-turnauksessa, keskittyy monen huomio varmasti siihen, kumpi kaksikosta Portugali ja Italia jää kisoista rannalle – vai jäävätkö molemmat. Jos Italia nujertaa välierävaiheessa Pohjois-Makedonian ja Portugali Turkin, on finaalivaiheessa edessä todellinen huippuottelu kahden edellisen euroopanmestarin välillä.

Italian luottopelaajiin lukeutuva Juventus-toppari Leonardo Bonucci kommentoi mahdollisesti edessä olevaa kohtaamista Rai Sportin haastattelussa. 34-vuotias puolustaja kertoi jo keskustelleensa ottelusta entisen seurajoukkuetoverinsa Cristiano Ronaldon kanssa – ja luvanneensa tälle kovaa kohtelua.

– Juttelin Cristiano Ronaldon kanssa, ja vitsailimme mahdollisesta Portugali-Italia-pelistä. Katsotaan, mitä kentällä tapahtuu. Cristiano tietää kyllä, että hän tulee saamaan joitain tällejä, Bonucci lupaili.

Italialta jäi suora MM-kisapaikka haaveeksi, kun karsintalohkon ykkössija lipsahti Sveitsille. Nyt Bonuccin mielestä joukkueen on koottava itsensä ja edettävä MM-kisoihin.

– Meidän pitää unohtaa menneet ja keskittyä tulevaan. Se, mitä tapahtui lokakuussa, antoi meille hyvän opetuksen. Olen varma, että pelaamme maaliskuussa kaksi mahtavaa ottelua.

– Haluan antaa pojilleni lahjan, sillä he eivät ole vielä koskaan nähneet Italian pelaavan MM-kisoissa, Bonucci lisäsi.

[readmore from=Italia]

Bonucci ja Cristiano Ronaldo pelasivat kolme kautta yhdessä Juventuksessa, ennen kuin portugalilaishyökkääjä siirtyi viime kesänä Manchester Unitediin.

Bonuccin kaksi poikaa ovat syntyneet vuosina 2012 ja 2014. Italia ei kuitenkaan selviytynyt vuoden 2016 MM-kisoihin, vaan putosi jatkokarsinnoissa Ruotsia vastaan.

Lähde: Football-Italia