Valioliiga
Manchester City – Leeds
Tiistai 14.12. klo 22:00

Varma joulun merkki Englannissa on, että jalkapalloa aletaan pelaamaan aivan mielettömällä ottelutahdilla. Ulkomaiset valmentajat ovat kritisoineet tätä perinnettä voimakkaasti – sydäntalven rasitteet kun voivat vaikuttaa iskukykyyn jopa kevään ratkaisupeleissä. Oman mausteensa soppaan antaa yhä paheneva koronatilanne – tätä kirjoittaessa jo yksi peli on tiistai-illalta peruttu.

Manchester City on viimeaikaisen voittoputkensa myötä noussut Valioliigan piikkipaikalle. Viikonloppuna kaatui Wolves niukasti 1-0, mutta City hallitsi ottelua lähes mielin määrin. Joukkueen puolustus on tätä nykyä todella pitävä, ja Pep Guardiola tuntuu totisesti olevan pelin päällä. Poissa ovat ainakin Ferran Torres ja kortit täyteen saanut Joao Cancelo. Pari muutakin rajatapausta on, mutta valinnanvaraahan Guardiolalla on ruhtinaallisesti.

Marcelo Bielsalla ei ole aivan samanlaisia kortteja kädessä, ja poissaolot kuppaavat Leedsiä pahanlaisesti: ainakin Rodrigo, Patrick Bamford, Liam Cooper sekä Kalvin Phillips ovat poissa muonavahvuudesta. Bielsan suojatit sinnittelivät Chelseaa vastaan lisäajalle asti, mutta aivan ottelun lopussa tuli kylmää vettä niskaan. Tuon ottelun fyysiset ja henkiset rasitukset voivat painaa kintereissä vielä tiistainakin.

Lyö vetoa ottelusta:

City on ottelussa jättimäinen suosikki – tosin tämä on huomioitu kertoimissa aivan tarpeeksi hyvin. Vetokokeilu lähtee runsasmaalisuudesta. Leeds ei todennäköisesti alistu kilpikonnapuolustukseen, vaan pyrkii tekemään tulosta omalla tyylillään. Maalijuhla ei yllättäisi millään tavalla, joten vetoihin siis Ottelussa yli 3.5 maalia kertoimella 1,90.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on ensitalletuksesta peräti 200% eli saat 25 eurolla 75€ pelikassan!

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 75€ pelirahaa.

LYÖ VETO