Portugalin suurseuran valmentaja pääsi eroon työpaikastaan muutaman päivän liian myöhään – ei saanutkaan haluamaansa pestiä

© Kuva: Getty Images

Jorge Jesus ei jatka Benfican päävalmentajana.

Benfica tiedotti aiemmin tiistaina purkaneensa yhteisymmärryksessä Jesusin sopimuksen.

Jesusin viimeiseksi otteluksi Benfican peräsimessä jäi ruma 0-3 -tappio Portolle Portugalin cupissa.

Uutisoimme aiemmin tällä viikolla Jesusin mahdollisista korvaajaehdokkaista, kuten Andrea Pirlosta. Lue lisää täältä.

Benfican syyskausi Portugalin pääsarjassa sujui heikosti ja seurajohdon ja Jesusin väliset erimielisyydet johtivat lopulta sopimuksen purkuun.

Brasilian suurseura Flamengo teki aiemmin joulukuussa tarjouksen Jesusille. Jesus oli halukas hyväksymään tarjouksen. Jesus valmensi Flamengon Copa Libertadoresin ja Brasilian pääsarjan mestariksi kaudella 2018-19.

Flamengo ei kuitenkaan jaksanut odottaa Jesusin ja Benfican seurajohdon pitkittyneitä keskusteluja ja pääsi jo sopuun Paulo Sousan kanssa sopimuksesta. Flamengon on määrä tiedottaa Sousan pestistä keskiviikkona.

Jesus pääsi siten irti Benfica-pestistään muutaman päivän liian myöhään, eikä siten voikaan palata entiseen seuraansa Flamengoon.

Brasilialaismedian mukaan Brasilian pääsarjamestaruuden muutama viikko sitten voittanut Atlético Mineiro on hyvin kiinnostunut Jesusista ja haluaa hänet uudeksi päävalmentajakseen. Atlético Mineirossa pelaa muun muassa Diego Costan ja Hulkin kaltaisia pelaajia. Atlético Mineiro on parhaillaan ilman valmentajaa.

Lähde: Record


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.